„Generali Osiguranje Srbija“ – Briga o zaposlenima kao inovacija

Featured image

Fleksibilno radno vreme, rad van kancelarije, zona za predah tokom radnog dana, Joga posle napornog sastanka…

Da, moguće je!

Ukoliko se zaposlite u kompaniji koja ima sertifikat Family Friendly Enterprise radićete u preduzeću koje svojim zaposlenima omogućava da lakše usklade obaveze u privatnom životu s obavezama na poslu.

Generali Osiguranje prva je finansijska institucija u Srbiji i regionu koja je prepoznala da je zadovoljstvo zaposlenih uslov za uspešno poslovanje  i sertifikovana je potvrdom porodično odgovornog poslovanja kompanije.

Savetovanje roditelja pri upisivanju dece u srednje škole, skraćeno radno vreme nakon porodiljskog odsustva uz isplatu pune zarade, dodatni dani godišnjeg odmora za samohrane roditelje i plaćanje školskog materijala za njihovu decu omogućava da zaposleni bez stresa uživaju u nekim od najznačajnijih događaja u životu.

Generalijev Family Friendly tim planira i uvođenje novih mera, kao što su novčane pozajmice za zaposlene, dodatni slobodni dani za novopečene tate, slobodni dani i skraćeno radno vreme za polazak dece u vrtić ili školu, prilagođavanje radnih uslova ličnoj situaciji zaposlenog, slobodni dani za učešće u volonterskim aktivnostima, pojačana komunikacija sa zaposlenima i dr.

Slika - 1
Slika - 2
Slika - 3
Slika - 4
Slika - 5
Slika - 6