Fendi: Kada tradicija sretne inovaciju

Featured image

Da modna industrija može uspešno da se menja i prilagođava tempu i estetici novih generacija pokazala je kuća visoke mode Fendi napravivši revolucionaran zaokret u vizuelnom identitetu i kreirajući jedinstvenu digitalnu platformu za mlade „F is For…“.

Ova modna kuća stara preko 90 godina i poznata po svom sofisticiranom stilu angažovala je 2018.g. poznate street umetnike da daju svoj doživlja mode, stvorivši jedinsven vajb, mnogo prihvatljiviji za milenijalse.

Kako bi se približili populaciji mladih koji ističu da daleko više vrednuju iskustva i doživljaj putovanja, izlazaka, druženja, festivala nego davanje novca na skupe predmete, Fendi je stvorio posebnu digitalnu platformu koja slavi autentičnost i slobodu mladih ljudi da se izraze i pronađu sadržaje koji ih kreativno ispunjavaju u različitim kategorijama i daju poseban doživljaj Fendi proizvoda na njima.
Muzika, moda, eventi, umetnost
Tako npr kroz jednu od kategorija mladi mogu da se pridruže živom prenosu žurki koje će se održavati širom sveta i uživati u bogatom, ekskluzivnom sadržaju 48 sati.
Pogledajte neverovatne street umetnike koji su kreirali novi identitet Fendi brenda

 

Brus, JBrock, Napal, Alice Paskuini, Gemello, Varios, Ladi Nina i Mr. Pepsi: osam rimskih uličnih umetnika
Video:

 

 

Slika - 1
Slika - 2
Slika - 3
Slika - 4
Slika - 5
Slika - 6