Teodora Miljković – Sad je najbolji period da rizikujete

Featured image

„Mislim da je za vas mlade ljude važno da se što pre osamostalite, dok ste još mladi, jer samo tako ćete imati taj drajv i istrajnost da učite, učite i učite…

Period između 20 i 30 godine je zaista jedini period kada možete da rizikujete, da menjate poslove, i vi da se pronalazite. Verujem da govorim u ime mladih ljudi koji, pored toga što studiraju, rade. Ja imam iza sebe više kompanija i mislim da ništa od ovoga ne bih postigla da nisam i radila, uzimala šanse koje su mi se nudile. Nisam bila pripremljena ni za jedan od tih poslova, ali sam zgrabila priliku“  poručila je mladima na konferenciji „Inovacija – moja revolucija“ 09. oktobra u Novom Sadu Teodora Miljković, studentkinja FDU i poznata influeserka „Laylareiko“, od nedavno na poziciji PR i šefa protokola Kraljevskog dvora.

Govoreći o motivaciji i rešenosti da se pronalaze ona je istakla da mladi ne treba da slušaju baš sve ljude oko sebe, i da će roditelji koji se plaše za decu, reći da treba da izaberu siguran fakultet i siguran posao.

„Rizikujte i slušajte svoj instinkt i lako ćete dati otkaz… Ali iskustvo koje ćete dobiti biće nemerljivo“ naglasila je Teodora svoju jasnu poruku da je rad tokom studija neprocenjiv za razvoj ličnosti.

Ona je, kaže, oduvek znala da je njen talenat komunikacija i da je pre mnogo godina zapisala da su njena misija i vizija – želja da utiče na mlade ljude. Za to je iskoristila Instagram od kog izuzetno dobro zarađuje, i svima koji razmišljaju time da se bave, poručila je da je za ovaj medij veoma dobro otvoreno tržište.

„Ako govorimo o inovacijama, treba iskoristiti te dobre stvari, nove medije koji se stvaraju. To da sada možemo da imamo „par time“ poslove od kojih ćemo dodatno da zaradimo i da putujemo, ulažemo u nove biznise..

Sve vas podržavam da radite u životu ono što vam vaš instinkt kaže, za što imate talenat, a onda će to sve nekako prirodno, ako idete za svojom strašću, da dođe na svoje mesto ja sam sigurna“ zaključila je Teodora.

Teodora Miljković završava Fakultet dramskih umetnosti, ali se od detinjstva bavi različitim poslovima i sa samo 23 godine može da se kaže da iza sebe ima bogatu radnu karijeru.

Radila je za EXIT Festival, inostranu kompaniju VR-All-Art, bavila se Fundraising-om u oblasti kulture…

Kreator je i voditelj nekoliko popularnih TV show-a na nacionalnim televizijskim kanalima kao što su Mreža, Sky Stars, Stars&Fans i City Kids, glumila je i bila portparol za nekoliko domaćih i međunarodnih kompanija iz različitih poslovnih sfera i ambasador brojnih brendova.

Njen instagram nalog LAYLA REIKO prati 20 500 pratilaca.

Slika - 1
Slika - 2
Slika - 3
Slika - 4
Slika - 5
Slika - 6